Jag har varit på en liten bageripraktik igen. Den här gången hos Doris Näckdal i Västerås. Kopparlundens bageri är supergemytligt. De bakar sååå goda och vackra bröd med surdeg och naturliga råvaror. Åk dit om ni är i närheten.
Jag har fått många intryck och ideér. Synd att jag tog så usla bilder att jag inte kan inspirera mera!
Jag har fått många intryck och ideér. Synd att jag tog så usla bilder att jag inte kan inspirera mera!
Ha en skön vårhelg,
Karin
12 kommentarer:
oj vad trevligt det låter! Då kanske man ska rådfråga dig vad gäller bakning! Efter att ha haft en ugn som dött lite mer för varje dag för att till slut dra sin sista suck, har jag nu en ny ugn och kan börja baka igen. Är så sugen på att börja baka matbröd men vill köpa en assistent också (tips på märke?). Hittade en fantastisk sida på nätet som heter Hembakningsrådet där man kan hitta många recept och andra bra tips!
Och vad avundsjuk jag blir på dig som hittat snödroppar! Jag bor ju också i östergötland och i minprerennrabatt ligger det 1 meter snö!!!!
Ha en skön helg önskar Växthusmadam
Låter som ett mysigt litet bageri. Önskar dig en fin helg!
Bageripraktik låter väldigt kul. Jag borde börja komma igång med mer brödbak igen, då barnen bodde hemma bakade jag alltid. Surdeg är toppen och har blivit så inne.
Trevlig helg!
Men så kul..jag skulle också vilja prova att arbeta på ett bageri..kanske något för framtiden :)
Ha en skön söndag Kram Anne
Härligt med nybakat. Det här bageriet verkar mycket trevligt.
ha en bra dag
Anje
Älskar bagerier. Och konditorier. Och kaffe. Med dopp. Där i ligger en del av livets mening, om du frågar mig...
Må så Gott!
Ester
Är du i bageribranschen? Jag är bagare, men jag arbetar inte som det längre. Jag försöker baka vårt eget bröd hemma så gott tiden räcker till.
Säger hej när jag kikar förbi din härliga blogg :-) Må så gott /Linda
Ljuvligt, känner doften av nybakat och dreglet rinner :)
Jag bakar då och då eget bröd och det finns ingenting som går upp emot doften av nybakat i huset.
Glad Påsk! /Bea
Riktigt gott bröd är beroendeframkallande! Själv bakar jag ganska ofta, men köper jag till mig själv bröd så går jag till saluhallen i Åbo, där säljs ett rivet rågbröd ifrån ett litet hembageri på landsbygden. Det är helt otroligt, brödet tar slut redan vid ett-tiden på dagen, före det ringlar alltid en kö med brödsugna till brödståndet. Hälsn Mimi
Jag tycker bröden ser riktigt goda ut!!! Mums!
Glad påsk! /Ruben
Vackra bröd. Kan nästan känna doften ända hit.
Glad Påsk
Birgitta
Skicka en kommentar