I kväll ska vi ha en liten primörfest. Här skördar vi i år de första sparrisarna ungefär 14 dagar senare än förra året. Hoppas nu att det blir litet mera sommarvärme så att det börjar växa ordentligt.
Ser att sommaren kommit till dig, underbar bild i din header. Visst, det är så himla mycket att göra nu och jag har alldeles för lite ledig tid. Ha det gott!
Har ätit upp de första men nu har jag några liggande i kylskåpet inlindade i fuktig handduk. Väntar på ytterligare skörd. Visst är det gott med egenodlad sparris även om det inte blir så mycket. Ha det gott Birgitta
Jag är en bondunge från Östergötland som sedan några år tillbaka återigen står med fötterna i myllan. Trädgård och odling är en av mina passioner, liksom matlagning och bakning. Jag bakar bröd eller gärna litet krångliga söta bakverk. Här tänkte jag skriva om odling av köksväxter och annat som intresserar mig.
Hälsningar Karin
Il faut cultiver notre jardin!
Bloggintresserade
Potager är franska och betyder köksträdgård.En potager ska inte bara vara nyttig utan även vacker. Därför kombineras prydnadsväxter och grönsaker till en vacker helhet.
9 kommentarer:
Smaklig måltid!!
Anje
Avis avis... det är så himla gott.
Mina är på g iallafall och tjocka som bara den är de i år.
had et gott
Annika
Oj så gott det ser ut! Smaklig spis!
Egenodlad sparris, så underbart, måste vara en njutning att äta. Hoppas värmen kommit för att stanna.
Ha det gott!
Å sparris är så himla gott!
Ser att sommaren kommit till dig, underbar bild i din header. Visst, det är så himla mycket att göra nu och jag har alldeles för lite ledig tid.
Ha det gott!
Har ätit upp de första men nu har jag några liggande i kylskåpet inlindade i fuktig handduk. Väntar på ytterligare skörd. Visst är det gott med egenodlad sparris även om det inte blir så mycket.
Ha det gott
Birgitta
Avundsjukan växer i mig :-)
Gott som godis. Mina har inte klarat vintern, flyttade dem nog för sent i höstas - snyft.
Eva
Skicka en kommentar