Vackert är det med frost på rosknoppar och annat!
Croissanter och pain au chocolat bakades igår och gräddades i morse, efter instruktioner från Sébastien. Gissa om det blev lyxfrukost!
Nu blir det kursvecka igen. Ikväll bär det av mot Östersund!
Karin
Karin
8 kommentarer:
Det är vackert med frost och sköna dagar brukar det bli också efter en kall natt!
Sä vackert det ser ut.Dem croisanter och pain au chocolat måsta har smakat särskilt gott efter arbetet ute.
ha en bra vcka däruppe.
Anje
Ja, verkligen lyxfrukost! Var det svårt?
Här uppe var det ju minus 12 idag och väldigt vackert med rimfrost som klär alla träd och marken och allt - tjusigt!
Frostnupet är vackert,men nu är det snö som är på väg :(
Mums...vilken smaklig frukost!! Dregel..slurp... :)
Kram /Bea
Vilket vackert sparrisfält du visar. Den är inte bara god utan har även fin höstfärg :-)
Trevlig helg
Birgitta
Fint med frotnupet och gott med hembakat bättre kan det ju inte bli.
Ha det gott
Annika
Låter som en härlig helg! I egenskap av sparrisnovis måste jag bara fråga varför ni klipper ner sparrisen på hösten? För att stoppa sjukdomar i tid, eller av "vår-tidsbrist"?
Jag brukar vänta till våren, men får inte så mycket skott, så jag kanske ska ut med saxen i alla fall?
Må så Gott!
Ester
Hej Ester,
vi klipper ner på hösten för att inte ge svamparna något att övervintra på. Om det inte kommer så många skott kan gödsel behövas!
Karin
Skicka en kommentar