fredag 27 augusti 2010

Äppelprojekt


Fick för två år sedan för mig att jag ville skapa en friståene äppelspaljé. Undrar om det inte var efter ett besök i Kivik? Själva spaljen är ganska dominerande... Hoppas dock att det ska bli en vacker avgränsning. Vi har fått plantera om två stycken träd som inte riktigt ville ta sig men jag hoppas att de kommer ifatt. På sina ställen möts redan grenarna i första våningen! Nästa sommar ska jag försöka få till andra våningen.

Ha en trevlig helg,
Karin

9 kommentarer:

Inger sa...

Det är så fint med spaljerade fruktträd, hoppas det blir lyckat. Så kul att Ester har börjat rida, jag kommer ihåg Algots kram:)
Trevlig helg!

Mimi sa...

Blir spännande att följa med fortsättningen. Jättefint med spaljerade träd! Hälsn mimi

Mon jardin en ik sa...

Vackert med spaljerade träd. Det blir säkert jättefint. Vi får väl följa med.
Trevlig helg.
Anje

Anja sa...

Det kommer att bli mycket fint! (Kanske skulle även jag prova den här varianten av äppelodling!)
Vilken fantastisk avgränsning det kommer att bli! Tänk hur fantastisk den kommer att se ut om 10 år med lite knotiga stammar, blomning på våren och MASSOR av äpplen så här dags!/Anja

Åsa! sa...

Vilket spännande projekt!

Lillakolonistugan sa...

Ahhh vad avundsjuk jag blir haha...det ser ju så fint ut på bilderna med äppelspaljé, ja i verkligheten också men det förekommer ju inte så ofta i Göteborg. Trädgårdsföreningen har spaljerade träd men inte äpple..

Ha en skön dag Kram Anne

Ruben sa...

Ja det är så här man borde ha gjort med sitt äppelträd. Det bara skjuter skott så det är som en skog, men det blir väldigt lite äpplen. Ack ja!
Ha det gott!
/Ruben

Annika Christensen sa...

Det där kommer att bli super bra.
Vad duktig du är.
annika

TYRA sa...

Så fint, en sådan har jag alltid önskat mej. Det kommer att bli superfint/ Tyra i Köksträdgården. Skall du inte joina vår grupp på FB